Gondolta volna? Összeszokott csapatunknak köszönhetően akár három nap alatt végzünk egy közepes kert öntözőrendszerével!

Öntözőrendszerek telepítése, javítása és karbantartása Debrecenben és környékén

Automata öntözőrendszerek, csepegtető öntözés, mikroöntözés, esővízgyűjtés, öntözőrendszer javítás

       Öntözőrendszereket 2007-óta telepítünk. Független telepítők vagyunk, az öntözéstechnikai cégek (Hunter, Toro, Signature, Rain-Bird, Irritec, stb.) ajánlataiból a legjobb ár-értékarányú, illetve a megrendelő igénye szerinti anyagokat, alkatrészeket használjuk öntözőrendszereink telepítésénél. Igyekszünk ügyfeleink elvárásainak maximálisan megfelelni.
    Víz és energiatakarékos rendszereket építünk.
    Az automata öntözőrendszerek telepítését, karbantartását és javítását Debrecen városában és környékén végezzük. Munkánk minőségét a Magyar Öntözési Egyesületi(MÖE) tagságunk is tükrözi.

Automata öntözőrendszerek

Automata öntözőrendszer működés közben

       A helyesen megtervezett és programozott öntözőrendszerrel energiát, pénzt és időt takaríthatunk meg.    Programozhatóságának köszönhetően a megfelelő napszakban, irányítottan kijuttatott víz nagyrésze hasznosításra kerül a növényeink által, ezzel elkerülve a párolgás okozta vízveszteséget, és egyéb károkat.
    Jogos a kérdés, hogy eső esetén mi történik az öntözőrendszerrel? Erre is van megoldás! Rendszereinket igény szerint esőérzékelővel láthatjuk el, így azok nem lépnek működésbe az előre beállított esőmennyiség lehullása után.
    A locsolórendszerek üzemen kívül nem rontják a kert összképét, nincsenek felesleges csapok, tömlők és csövek. Minden komponens a földbe és a megfelelő aknákba van rejtve, a szórófejek pedig a víznyomás hatására automatikusan kiemelkednek a talajból működésük idejére.Csepegtető öntözés

       Vannak helyek, ahol a terület elhelyezkedése miatt nem telepíthető szórófejes öntözés. Ezekben az esetekben speciális, csepegtetőcsöveket helyezük a földre, földbe.

    A csepegtetőcső fajtáját növénytől függően választjuk meg.
    Általában virágoskertbe, zöldséges kertbe telepítjük, de gyakorlatilag bármilyen vízhozamot elérhetünk vele, ezáltal ideális lehet nagyobb méretű bokrok, vagy akár fák öntözésére is.
Létezik speciális, földbe telepíthető csepegtető öntözés is, ami az automata öntözés egyik legesztétikusabb módja.
    A csepegtetőcső egyetlen hátránya, hogy túlságosan magas vastartalmú víz esetén viszonylag hamar eldugulhat(3-4 év), ám ebben az esetben speciális csepegtetőgombákat helyezünk a csőre, ami olcsó, de időtálló megoldás.Mikroöntözés, mikrocsepegtetés

        Különleges igényekhez, Különleges szolgáltatás! Előttünk nincs lehetetlen!

    Amennyiben tökéletes kondícióban szeretnénk tudni teraszunkon, erkélyünkön lévő cserepes, kaspós, vagy egyéb virágokat, lehetőség van úgynevezett mikro vagy nano-csepegtetés kiépítésére is.
    Egy speciális gerinccső rendszert építünk ki az épület elemeihez rögzítve, majd ebből vezetjük ki a néhány milliméter átmérőjű, gyakorlatilag láthatatlan öntözőcsöveket. Az aprő csövekből egyenesen a növények gyökereihez vezetjük a vizet.
    Fontos megjegyezni, hogy ehhez szükség van már meglévő öntözőrendszerre, vagy kútra, ugyanis a mikrocsepegtetés is nagynyomású szivattyúról üzemel.Öntözőrendszer javítás, karbantartás

        Az öntözőrendszer nem megfelelően történő megtervezése, kivitelezése, illetve a kötelező évi karbantartások elmulasztása előbb-utóbb annak meghibásodásához vezet.

    Nagy szakértelemmel rendelkező öntözési csapatunknak köszönhetően sikerrel hárítunk el valamennyi öntözőrendszer meghibásodással, hanyag kivitelezéssel, illetve karbantartással kapcsolatos problémát, és ezzel egyidőben munkánkra garanciát is vállalunk.
    Kiemelt karbantartási munkálatok közé tartozik például az öntözőrendszer téliesítése, illetve vízminőségtől függően a szórófejek, illetve egyéb, a rendszer részét képző szűrőberendezések évi takarítása, vastalanítása.Esővízelvezetés, esővízgyűjtés

        Hiszünk a környezettudatosságban, ezért Debrecenben elsőként kezdtünk el foglalkozni az eső és vízgyűjtő-rendszerek telepítésével.

    Az esővizet speciális tartályokba gyűjtjük, és amikor szükséges az automata öntözőrendszerrel egyenletesen juttatjuk el kerti növényeink számára. Fontos továbbá, hogy ez a vízmennyiség nem fedezi a kert teljes vízszükségletét, ezért a többi vízigényt fúrott kútból pótoljuk.Öntözőrendszer akár három nap alatt!

        Összeszokott debreceni csapatunknak és sokéves tapasztalatunknak köszönhetően, a megbeszélést követően már akár 3 nap alatt végzünk egy közepes kert öntözőrendszerével.
Nálunk nem kell az anyagra, alvállalkozókra várni, 48 órán belül elkészülünk árajánlatával, majd akár egyből kezdhetünk is dolgozni! Forduljon hozzánk bizalommal!